Redigera eller skapa värdet NetPopup, set REG_DWORD till 0. Öppna Dos-prompten och skriv mem/c/p och tryck Enter. Då får du en lista på vilka program som är laddade i minnet och hur stor plats de tar.

  • Lista alla befintliga sql-servrar på ett nätverkIbland kan det behövas en rutin för att lista alla åtkomliga sql-servrar i ett lokalt nät.
  • Vi har stöd för de mest populära programmen i världen, t.ex.
  • Därför är den här databasen designad för extremt snabb läsning och skrivning samt effektiv lagring.
  • Windows 95 har ett program som heter MS-info, som berättar mer om din dator än du någonsin vill veta.

Med vårt automatiska underhåll tas dessa skräpfiler bort regelbundet. Varje dag du använder datorn fylls den med filer från Windows, dina program eller bara från nätsurfande. Datorn kan gå långsammare på grund av program du inte använt på evigheter eller aldrig ens ville ha – testversioner, oönskade verktygsfält eller förinstallerad programvara.

Säkra Upp Din Dator Och Dina Viktiga Filer

Skriv den fullständiga sökvägen till mapparna som innehåller programfiler, i dialogrutan. Om nwapi32 det gäller flera mappar avgränsar man sökvägarna med semikolon. Klicka på en tom plats på skrivbordet och tryck F3 så öppnas sökfil-dialogrutan. Nästa gång du startar din dator är det de nya inställningarna som gäller.

Ominstallation Av Bankid För Windows

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Spara mitt namn, e-post och webbplats i denna webbläsare till nästa gång jag kommenterar. Man vet aldrig när det går åt pipan och har man ingen backup kan man i värsta fall vara tvungen att installera om Windows.

Detta sparar också tid eftersom användaren inte behöver gå till varje .ini-fil för lokal lagring manuellt. Telia Cloud är en molnlagringstjänst som låter dig spara dina bilder, videor och andra filer på en säker plats där du alltid kommer åt dem var du än är. Obegränsat utrymme gör att du har lagring som aldrig tar slut, och låter dig spara alla bilder i originalformat, utan komprimering och sänkt kvalitet. Synka mobilkameran eller backa upp de viktigaste mapparna på datorn automatiskt, och dela enkelt dina fotoalbum med familj och vänner. Om du istället vill ha ett lokalt konto för datorn, som inte är kopplat till ditt Microsoft-konto alls, fortsätter du processen utan att ansluta till internet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *